Visi mes svajojame. Vieni mažiau, kiti daugiau, tačiau kiekvienas iki širdies gelmių tikime, kad visos šios slaptos mintys taps realybe. Tokia būsena, kai atsiplėšiame nuo kasdieninės rutinos, pasislėpiame nuo šiurkščios realybės ir panyrame į savo minčių, gerų kėtinimų pasaulį, kur galime būti tokiais, kokie iš tiesų esame ............ gėrėtis, mylėti ir džiaugtis..........

2012-05-29

ALBUMAS 50-ČIUI

Pagaliau galiu parodyti albumą, kurį sukūriau vienai šauniai moteriai 50-ąjam gimtadieniui . Procesas iš ties buvo ilgas, na bet be galo įdomus. Panaudojau šiame darbelyje dar iki šiol nebandytą priemonę - UTEE emalį "GOLD" ir naujai įsigytą įrankį -  karšto oro feną. Štai keletas nuotraukų:

Vaizdas iš šono:

Kiti momentėliai:

Pasveikinimo skyrelis: 

Albumo lapai kartoniniai. Kiekvienas lapas atskirtas pergamentinio popieriaus storesniais lapais. 




ir nugarėlė
O štai čia mano gamybos dėžė albumui . Į ją dėželės kišenėlėje įdėjau baltos spalvos nuotraukų kampučius.

Dėžutės viršelis dekoruotas kaip ir albumo lapai. 


7 komentarai:

...VitDeko... rašė...

wau linaja, kos nuostabus albumas :) ir kiek cia darbelio ideta....

.......Linaja rašė...

Na darbelio tai tikrai buvo.Visą savaitėlę. Bet labai patiko procesas, nes daug naujų dalykėlių reikėjo išbandyti :) Ačiū Šypsenikę už gerus žodelius ir kad užsuki į svečius :)

Olga rašė...

Įspūdingas darbas. Kruopštu, originalu ir laaaabai gražu. Žiūrint į tokius darbus man išsprūsta tik VAU!!! Šaunuolė, ką čia ir bepridursi :)

Anonimiškas rašė...

Itin prabangus albumas! Tie auksiniai pakraštėliai nuostabiai išradingai suformuoti! Viskas labai gražu. Tikrai iškilminga ir prabangi dovana, Linut!

.......Linaja rašė...

Ačiū Assol ir Gita, labai malonu :)

Asta rašė...

oho, labai grazus albumas!!! super!

.......Linaja rašė...

Malonu ir dėkui, kad užsuki į svečius :)