Visi mes svajojame. Vieni mažiau, kiti daugiau, tačiau kiekvienas iki širdies gelmių tikime, kad visos šios slaptos mintys taps realybe. Tokia būsena, kai atsiplėšiame nuo kasdieninės rutinos, pasislėpiame nuo šiurkščios realybės ir panyrame į savo minčių, gerų kėtinimų pasaulį, kur galime būti tokiais, kokie iš tiesų esame ............ gėrėtis, mylėti ir džiaugtis..........

2010-09-01

Albumas giminaičio 50-čio progai

Kiekvienas albumo lapelis skirtas praėjusiems dešimtmečiams.
Atvertus albumo viršelį įklijuota atvirutė su sveikinimo žodžiais:

                         




 

6 komentarai:

kitokia Aurelija rašė...

linaja, puikus albumas, tikiuosi jubiliatas 5vertins Tavo triūsą ir išmonę :)))))
Iš tiesų, matau, kad savaitgalis Alytuje įkvepia naujiems darbams - labai džiaugiuosi ir linkiu toliau keliauti šiuo keliu ;)
O dabar papasakok apie albumą. Ar jis gamintas nuo a iki z tavo rankomis, ar ėmei kokį nors jau turimą albumą? Manau daug kam bus įdomu išgirsti kaip sumeistravai tokį puikų albumą :O

kitokia Aurelija rašė...

Oi, kažkaip labai daug žodžių "albumas" :D Na, bet ką jau padarysi :d

Vilma rašė...

Labai puiki dovana,nu super,isivaizduoju kaip jubiliatui ji patiko.O KAIP PADARYTAS VIRSELIS???Labai idomu.

.......Linaja rašė...

Na viršeliui panaudota segtuvas dokumentams, tik sumažintas formatas. Nugarėlė apklijuota iš glamžyto popieriaus, visa kita aptraukta storesnia medžiaga. Tiesa glamžito popieriaus kraštai apklijuoti tamsiai rudu kaspinėliu (kaip tasmelė(nežinau kaip kitaip jį siuvėjai vadina)):)

Vilma rašė...

Labai aciu,bandysiu ir as taip padaryti ,nes sugalvojau duktereciai padaryti toki albumuka,krikstynu proga.O medziaga turbut priklijuota su lipalu?Beje dar smalsu kokiuose jus ten kalnuose ant nuotraukytes?

.......Linaja rašė...

Taip medžiaga klijuota su lipalu. Tau kažkas ne taip pasirodė.... na ten gal kur tarp kaktusų....kalnuose.... tikrai nėra tokios nuotraukos.